maanantai 17. toukokuuta 2010

Lyhyt viikko ja viikonloppu Welsissä

Ke-su 7.-11.4.2010

Lontoon reissun jälkeen piti taas sopeutua arkeen. Nyt se kyllä oli hieman normaalia helpompaa, koska töitä oli vain 3 päivää. Mitään sen kummempaa ei töissä tapahtunut. Tosin olen tainnut unohtaa mainita, että meille on tullut pari uutta tyttöä töihin. Itävaltalainen Monika tekee kanditutkintonsa harjoittelun Tigerillä. Alun perin turkkilainen, mutta Linzissä opiskeleva ja asuva Sibel on opintojensa ohella osa-aikaisesti töissä ja tulee sitten kesällä koulujen loputtua kokonaan töihin kesäksi.

Jumppailemassa kävin myös normaalisti keskiviikkona ja torstaina. Siihenkin sai taas uutta intoa pienen tauon ja paljon syömisen myötä :). Torstaina pyörähdin myös ennen jumppia Blancan ja Veronikan kanssa AMK:lla, jossa oli pienimuotoiset iltapäivän pihabileet (=kaljanmyyntiä). Ei siellä mitään sen erikoisempaa ollut, ihmisiä juomassa olutta ulkona kauniissa auringonpaisteessa. En ehtinyt olla kauaa, eikä se juuri haitannutkaan, koska tuttuja ei juurikaan näkynyt.

Sää siis oli viikolla ihan ok, melko aurinkoista, tosin parina päivänä tuuli melko kovasti. Ilokseni huomasin koivuissa jo pieniä lehtiä ja näin myös voikukkia. Kesä tulee…

Perjantaina piti töiden jälkeen pyykkäillä ja käydä kaupassa. Ehdin kuitenkin vielä käydä treenailemassa ennen iltaa. Illan ajattelin ensin pysyä kotona, mutta päätinkin sitten lähteä Pillen ja Teelen (viron tytöt) kanssa johonkin ilmaiskonserttiin. He olivat menossa jollekin kaverilleen ennen sitä ja meidän piti tavata paikan päällä. Olin jo kaupungilla, kun he soittelivatkin, että menee hieman myöhempään. Kävelin kaupungilla pienen kierroksen, mutta palasin sitten kotiin, koska en jaksanut odottaa, enkä halunnut mennä sinne paikkaan yksin. Mutta eipä se mitään, en ehkä olisi kuitenkaan jaksanut lähteä, mietin jo aiemmin lähdenkö ollenkaan. Joten ilta kotona ei ollutkaan yhtään huono juttu, olin jotenkin vähän väsynyt (kaiken reissaamisen jälkeen?).

Lauantaina kävin vähän kävelemässä joen rannassa ja kaupungilla ja vähän tuli sitten shoppailtuakin… :). Sen jälkeen piti tulla kotiin syömään ja suunnittelemaan tulevia reissuja. Jamie oli tulossa Itävaltaan viikon päästä viikoksi. Petran kanssa mentäisiin Wieniin 3 viikon päästä ja Jonkan kanssa Budapestiin 4 viikon päästä. Kaikki olivat jo lennot varanneet. Nyt piti lähinnä katsella ja varailla hotelleja/hostelleja. Petran kanssa saatiin varaus jo tehtyäkin. Illalla tuli harrastettua vielä pientä ”ulkoilua”. Aluksi kokoonnuimme Teelen, Pillen, Kristianin (viron poika), Jarin ja Juhan (suomipojat) ja Gabin (unkarilaistyttö) kanssa meidän kerroksen keittiöön maistelemaan työkaverilta saamaani ”mostia” (=siideriä). Naapuriosaston mies oli muistanut kuulleensa, etten juo olutta vaan tykkään siideristä, ja kuinka ikävää on, kun sitä ei saa täältä. Hänen anoppinsa oli tehnyt itse siideriä ja hän toi minulle viikolla 2 litran pullollisen sitä :). Nyt sitten lauantaina sitä maisteltiin. Se ei kuitenkaan valitettavasti ollut kovin hyvää… Se maistui juuri sellaiselle omatekoiselle… Saimme kuitenkin joukolla juotua urheasti siitä yli puolet. Loppu piti heittää pois… Lähdimme sitten vielä jatkamaan iltaa Verdachtiin Pilleä ja Teeleä lukuun ottamatta (he olivat hieman kipeitä). Ilta oli jälleen ihan mukava ja tavattiin paljon tuttuja (mm. Mujde, Tolga (turkkilaiset), Allan ja kumppanit ym.)

Sunnuntai menikin sitten kotosalla vaan. Piti pestä pyykkiä ja laitella ruokaa. Ja edelleen piti Jamien kanssa suunnitella tulevaa reissua. Siihenpä koko päivä sitten menikin (ja nukkumiseen).

Viikonloppuna sää oli hieman huonompi; pilvistä ja osittain myös hieman sateista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti