sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Tie töihin ja rentoutumista kämpällä

Su 10.1.2010

Nukuin taas sopivan pitkään ja lähdin ensi töikseni käymään pienellä lenkillä työpaikan suunnalla. Katsoin kartasta työpaikan sijainnin ja koska se ei näyttänyt olevan kovin kaukana, ajattelin testata kauan sinne kävelisi. Lisäksi seuraavana aamuna sinne olisi helpompi mennä, kun tietäisi paikan. Löysin perille suhteellisen helposti, matkaan meni noin 20 minuuttia. Koska matka ei ollut sen pitempi, päätin, että voisin ruveta kävelemään töihin. Silloin säästäisin bussikorttiin menevät rahat. Ja saisihan siinä raitista ilmaa ja tulisi hieman lenkkeiltyä ja ehkä heräisikin aamulla paremmin. Osan matkasta reitti kulki omakotitaloalueen läpi, siellä näkyi ihan kivannäköisiä taloja. Suuren osan matkasta sai kulkea vähän sellaisella teollisuusalueella, mutta kyllä siellä jalkakäytävä oli ja ihan hyvin pystyi kulkemaan.
Kämpälle päästyäni lämmittelin ruokaa ja pyörähdin netissä. Ruoan lämmittäminen hellalla oli rasittavaa, kun se on niin paljon nopeampaa ja helpompaa mikrolla. Mutta kun mikroa ei ole… Iltapäivästä päätin hieman sosialisoitua ja lähdin koputtamaan tulevan työkaverin ovea. Tapasin näin siis saksalaisen Andin, joka työskentelee samassa firmassa, tosin kuulemma eri osastolla. Hän asuu tuossa paria kerrosta alempana, mutta on kuulemma muuttamassa pian muualle. Juteltiin siinä sitten hetki kaikenlaista…
Illalla tapasin vielä espanjalaisen Veronikan, joka tulee tekemään töitä kanssani samalla osastolla. Juteltiin tuossa iltapalan äärellä niitä näitä (asuu samassa kerroksessa ja käyttää siis samaa keittiötä). Iltapäivä ja ilta menivät siis ihan vaan kämpällä oleskellen, asioita hoidellen ja netissä pyörien.
Koko iso talo on muuten viikonloppuna hyvin tyhjä, koska melkein kaikki lähtevät kotiin. Täällä pyöri perjantain jälkeen vain hyvin vähän ihmisiä. Sunnuntaina illalla talo alkoi taas hiljalleen täyttyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti