sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Ei mitään uutta auringon alla…

Ma-to 1.-4.3.2010

Viikko oli taas melko tavallinen. Töissä oli aika paljon tekemistä, kun meitä on siellä nyt Saran lähdön jälkeen yksi vähemmän. Tein koko viikon yhtä tiettyä värilaatua useilla resepteillä, kun ei millään meinattu saada siitä halutunlaista. Vähän meinasi ruveta loppuviikosta jo kyllästyttämään…

Jumppailemassa kävin joka päivä, joko normaaleilla tunneilla tai itsekseni.

Maanantaina piti lisäksi käväistä rautatieaseman automaatilla otattamassa pari passikuvaa juna-alennuskorttia varten. Kun kävin ostamassa kortin yli kuukausi sitten, unohti tiskillä ollut mies pyytää kuvaa. Viime viikolla tuli sitten kirje, jossa pyydettiin lähettämään kuva, niin sitten saisin kortin. Onneksi väliaikainen kortti kelpaa siihen saakka…
Tiistaina yritin katsella netistä Karjalan kunnailla, mutta siitä ei meinannut tulla mitään, kun netti taas jumitti. Liikaa kuormitusta taas viikolla, hemmetin teinit… Onneksi aina viikonloppuisin netti pelaa hyvin, kun talo on tyhjempi.
Torstaina lainasin töistä paria työkalua, niin sain vähän säädettyä pyörää, mm. satulan ja ohjaustangon sopiville korkeuksille. Nyt kelpaa ajella!

Sää jatkui viikolla melko keväisenä. Suunnilleen joka toinen päivä satoi ja joka toinen paistoi. Parina päivänä tuuli kovaa. Lämpötila oli päivisin selvästi plussan puolella, tosin yöt ovat edelleen kylmiä. Eräänä päivänä töistä tullessa huomasin erään melko varman kevään merkin; linnut lauloivat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti