maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kevät tuli takaisin

Ma-to 15.-18.3.2010

Maanantai oli hieman epäonninen päivä. Aamulla aamupalalle mennessäni kaaduin liukkaissa portaissa (ne oli juuri pesty) ja läikytin siinä rytäkässä puolet kädessäni olleesta mehusta maahan :(. Mustelman taisin saada muistoksi, muttei sen pahemmin onneksi käynyt. Vähän alemmas ehtinyt siivooja joutui vaan pyyhkimään portaat uudelleen ja itse jouduin aamupalalla tyytymään vähempään mehuun, kun en jaksanut enää hakea ylhäältä keittiöstä täydennystä. Ja niin, mullahan on siis joka aamu aamupalalla omaa tuoremehua mukana kun täällä sitä ei tarjota.
Töihin kävellessä taivaalta tuli räntää ja keli oli koko päivän ikävä :(. Töissä onnistuin viskositeettimittauksia tehdessäni läikäyttämään erään mustan väripurkin sisällöstä osan päälleni :(. Onneksi oli työvaatteet päällä, niin ei se juuri haitannut. Se väri nimittäin ei lähde vaatteista pesussa pois. Vähän joutui vain siivoilemaan sen jälkeen pöytää, lattiaa ym.
Ja sitten vielä töiden jälkeen kämpällä ennen jumppaan lähtöä huomasin, että joku oli taas kerran varastanut maitoani :(. Onneksi sitä kuitenkin oli vielä jäljellä. Sen jälkeen, kun sanoin johtoportaalle tästä asiasta, on tilanne ollut vähän parempi (mitä nyt kerran vähän kermaa lähti), mutta saa nähdä, ollaanko nyt taas palattu vanhaan…?
Muuten maanantai meni ihan normaalisti ja ok. Töissä ruokatunnilla käytiin naapuriosastolla herra Moserin synttäreillä. Tämä kyseinen mies on töissä analytiikkaosastolla ja kaikkien kaveri, tosi mukava vanhahko herrasmies. Jos meillä joskus tarvitaan erikoistilanteessa jotain liuosta tai labratarvikkeita, mitä meillä ei ole, käymme aina häneltä pyytämässä. Sieltä saa sitten tarvittavien tavaroiden lisäksi usein myös kahvia, pullaa ja juttuseuraa :). Synttäri”kutsuilla” oli kovasti porukkaa ja hurjasti hän oli hommannut syötävää. Siellä oli täytettyjä patonkeja, sämpylöitä ja makkaraa, kakkua, suklaata, kuoharia, kaljaa, mehua… Eipä tarvinnut omiin eväisiin koskea. Lähtiessä hän antoi meille vielä yhden ylijääneen kakun mukaan! :)
Maanantaina tein töissä turbiscan-mittauksia, joita en ole tehnyt aiemmin, jotain uutta siis. Jumpissa kävin illalla normaalisti.

Maanantain jälkeen loppuviikko meni vähän onnekkaammin. Tiistaina vietettiin Marinan synttäreitä vuorostaan. Hän tarjosi myös paljon kaikenlaista; kahvitauolla kakkua ja sellaisia jänniä makeita täytettyjä voitaikinarullia. Ruokatauolla saatiin salaattia, leipää ym. Ja tietty taas juotiin kuoharia, mitä on nyt harrastettu joka kerta, kun jollain on ollut synttärit/muuten ollut aihetta juhlaan.
Töissä oli koko loppuviikon vähän kiire, kun yhdet tietyt värit, joiden kanssa painiskelimme jo kolmatta viikkoa, piti saada valmiiksi ennen perjantaita (löytää siis hyvä/toimiva resepti/koostumus). Sen takia yhtenä päivänä meni töissä jopa vähän yli neljään. (Yleensä pääsemme lähtemään ajallaan.) Viimein kuitenkin torstaina iltapäivällä saimme aikaan mitä halusimme! :) Oli mukava tunne onnistua viimein, kun olimme tosiaan niitä samoja värejä tehneet jo kolme viikkoa eri resepteillä ja aina analyysien jälkeen todenneet, ettei homma toimi.

Jumppailua tuli harrastettua joka päivä. Maanantain jälkeen nettikin toimi. Tiistaina satoi vettä ja oli vielä viileä, mutta keskiviikkona kevät tuli takaisin pienen takatalven jälkeen. Keskiviikkona oli vielä pilvistä, mutta lämpötila kipusi jo melkein kymmeneen asteeseen. Torstai olikin jo tosi hieno päivä; aurinko paistoi ja lämmintä oli yli kymmenen astetta (vissii 12). Aamuisin oli silti vielä viileä, nollan tuntumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti